formel 1

Är du intresserad av att spela på din favoritmotorsport? Insatta motorsportsentusiaster som håller sig uppdaterade om vad som pågår både på och utanför banan har större chanser att vinna vid spel på motorsport. Vem som vinner är beroende av många olika faktorer så ju mer insikt du har desto mer pengar kan du vinna.

Formel-1Hur gör man då för att hitta rätt ställe att spela på? Det finns många olika spelbolag som erbjuder olika typer av spel på de flesta stora sporter, motorsporterna inkluderade. Att hitta rätt spelbolag kan vara trixigt men när man väl hittat rätt känner man det på en gång. Man kan få hjälp med att hitta rätt spelbolag. Det finns idag många sidor som samlar alla spelbolag och skriver en kortare eller längre beskrivning om dessa. Det gör det enklare att hitta det spelbolag som passar dig.

Det finns många olika varianter på spel på motorsport. Ett alternativ är självklart att satsa pengar på vem som vinner ett särskilt race. Ett annat val är podium betting där man satsar på att en spelare når en av de tre högsta placeringarna. Du kan även ställa två förare mot varandra i ett head-to-head race samt spela på så kallade Prop Bets, specifika händelser under racet till exempel vilken förare som ligger först flest antal varv, vinnarmarginaler, snabbaste varvet och vem som först åker ut. Formel 1 Grand Prix kommer denna vår att äga rum i Sepang 30 mars, Bahrain 6 april, Shanghai, 20 april och Barcelona, 11 maj. Missa inte heller det kommande racet i MotoGP den 23 mars i Qatar och 13 april i Austin, TX.