F1 bil under test

Efter Lewis Hamiltons senaste vinst i USA:s GP så ser det allt ljusare ut för förra årets vinnare. Vid det 24:e varvet tog han sig förbi då ledande Nico Rosberg, som dessutom var en lagkollega på Mercedes.

Efteråt hyllar Hamilton både sin bil och stallet och lyfter fram hur tacksam han är för att få möjligheten att ligga i topp av VM. Han fortsätter sedan att visa enormt sportmannaskap genom att hylla sin främsta motståndare i racet och säga att han är glad över att han lyckades ta hem segern.

Daniel Ricciardo och Red Bull kom på tredje plats och förlorade där med sina möjligheter till att få sitt och lagets första VM titel. Det måste ändå sägas att de ligger bättre till just nu än Caterham som inte ens kunde köra i helgen då företaget har tagits över av en konkursförvaltare.

Sammanfattningsvis så ser det bra ut för 2008 års vinnare som med helgens seger har vunnit fem tävlingar på raken och tio totalt under säsongen. Inte nog med det, med vinsten kommer hans totala antal F1 vinster upp till 32 och gick med det över Nigel Mansells tidigare brittiska rekord på 31 vinster totalt sett.

Med poängställningen som nu råder innebär det att Hamilton kan komma tvåa de kvarvarande två racen och med det komma ur hela tävlingen vinnande.