Har man ett stort intresse för motorcyklar och tävlingar så är Moto GP det som man bör uppleva på plats. Live är en helt annan känsla än att sitta och titta på TV eller någon streaming kanal. Det är ljuden från motorcyklarna och doften av bränt gummi som etsar sig fast i minnet.

En häftig upplevelse med Moto GP

Att kunna åka iväg för att få denna upplevelse är det många som gör. Många jämför Moto GP med Formel 1 och på många sätt så kan man säga att Moto GP är motorcyklarnas formel 1. När det kommer till roadracing så är just Moto GP högst rankad och det är en otroligt spännande motorsport att titta på. För dig som vill åka iväg på en resa med mycket motorsport kan ta en titt här på utbudet just nu. Tänk er att sitta i Frankrike på Le Mans och få sitt livs upplevelse eller varför inte Circuit de Barcelona-Catalunya i Spanien.

Planera för er kommande resa

Samla kompisgänget och planera in en resa till hösten eller någon annan gång framöver. Det gäller att ha lite framförhållning om det är någon speciell tävling som ni vill se. Har ni intresset av just Moto GP eller någon annan form av motorsport så kanske ni har koll på läget just nu och vad som finns att åka på. I annat fall så kan ni kolla upp kalendern för Moto GP och se vad som kommer framöver. Det kanske inte finns något detta år som kan få er att boka en sportresa men kommande år så kan det finnas något av intresse.